- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Aktív témák
-
Tersius
tag
Oszinten szolva nem tudom miert igy alakult. A 7.3 gond nelkul felment, minden hardvert felismert, szep is volt, jo is volt, a 8.0 ugyanazon a gepen valamiert abbahagyta a telepitest, a felkesz rendszerben minden megallt, semmi nem akart mukodni.
Igazan nagy kulonbsegeknek nem kene lennie elvileg, de azert mindig alakitgatnak rajta valamicsket :)
Viszont nekem a Suseval tobb bajom is volt (most a 8.2-esrol tudok nyilatkozni). Tiszta rossz volt, hogy a csomagoknak nagyon jelentos resze egy teljesen regi verzioval kepviseltette magat. Ugyan a telepiteskor szolt majdnem mindegyikrol, hogy haha ez regi, meg butitott hogy ne perelhessenek, de azert olyan nagyon ez nem tudatosul az emberben. Szoval szep dolog az 5 cd, de ha utana netrol kell frissiteni, akkor kar :)
Masik ami nagy fajdalmam volt, hogy ugye szepen beallit mindent automatikusan, meg a yasttal lehet finomhangolni, de neha ha nem sikerul neki, egyszeruen olyankor elkepzelesem nem volt, mit merre keressek. Persze lehet kezzel szerkeszteni a konfig fajlokat, de a legtobbe bele van irva, hogy ne szerkeszd, amikror a yastot inditod ugyis felul fogja irni es minden odalesz.
Par dologra viszont a yastot nem sikerult ravenni (pl a nyomtato egyszercsak megszunt nyomtatni, es hiaba mondtam a yastnak, hogy na akkor csinald meg, marmar windowsos onelegultseggel kijelentette, hogy ''megcsinaltam fonok'', de tovabbra sem mukodott...
A 9-esrol nem tudok nyilatkozni, szerencsere nem sikerult megszerezni idoben :)
Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vírusirtó topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest