Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
Igen, tudom, de nem akarja kiadni mert még nincs vele kész és azt írta hogy nem is biztos hogy be lesz fejezve mert annyira nem ért a Linuxhoz. Én persze örülnék neki ha kiadná, az én igényeimhez ez a legjobban megfelelő, mert bőrdíszműves mintákat rajzolok, és ami más programban "szenvedés" (pl öltések helyét berajzolni) az itt szó szerint pár kattintás. Most a librecad-et tanulgatom, haladok benne de hát közel sem annyira könnyű benne megoldani a dolgokat mint ebben.
-
oba
addikt
Sziasztok!
Egyszerű 2D-s CAD rajzprogramot keresek linuxra. Windowson a Leathercraft CAD nevű programot használtam eddig de annak sajnos nincs linuxos verziója. Wine-al sem működik. Ez kifejezetten bőrdíszműveseknek készült de amúgy bármi másra is használható egyszerű, letisztult CAD szoftver. Próbáltam az Inkscape-et, FreeCAD-et és a LibreCAD-et de valahogy nem az igazi. Már az gondot okozott hogy mm-ben adott hosszúságú egyenes vonalat rajzoljak velük.
Tudnátok ajánlani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Milyen program, ami...?
- Steam topic
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- További aktív témák...
- Huawei Nova 10 128GB Starry Silver Újszerű állapot 2028. 03. 20. garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudnátok ajánlani valamit?