Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
Ha gondot okozott egyenes vonalat rajzolni mm pontosan, akkor ez inkább az adott program nem ismeretéről tanúskodik.
Szerintem ismerkedj meg a neked leginkább tetsző és kézreálló programmal és sajátítsd el a használatát.
(Inkscape-ben pl. a SHIFT-et kell nyomva tartanod az egyenes vonal rajzolásához, ha jól emlékszem. Az alapértelmezett mértékegység meg a px, de ezt elég könnyen át lehet állítani mm-re.) -
PociAti
őstag
Mindhármat próbáltam és tutorial anyagok nézését követően mindegyikkel ment a rajzolás.
Inkább kitartást kívánok, mint pont olyan CAD programot találni, amire gondolsz.
Nekem mindig azokkal a programokkal volt problémám, amik nagyon egyszerűek voltak, mert azok hajlamosak voltak a saját elképzelésük szerint működni, nem pedig úgy, ahogy egy CAD programtól elvárható lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 1 / 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő