Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
felirat_egetes () {for i in *avi; do ffmpeg -i $i -c:v libx264 -vf subtitles=${i:0:-4}srt ${i%.*}.mp4; done;} -
BoB
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
"jó videóvágásra is?"
Miért, nem arról volt szó?

-
válasz
Flowtation
üzenetére
Azért megfelelő gépnél már normális igény, hogy a kinézete is szemrevaló legyen! ☺️
Sejtettem ezt a ritka frissítést amúgy, ezért is kérdeztem, köszi!
Debiannal ilyen a rolling is, a testing frissítésétől nem nagyon tér el. (jó ez így) Gyakoriságában gondoltam, igaz sokszor csomagokban sem. -
válasz
Flowtation
üzenetére
Gondoltam, hogy nincs ilyen gond, szerintem van rá kapacitásuk, hogy jól összerakják, teszteljék.

Jó, nem eszik keveset, de már e nem annyira lényeges egy átlagos gépnél, főleg a böngészés étvágya mellett.Anno valamelyik hsz-ben írtam is (kép is volt), hogy a kezdeti különbség Cinnamon és KDE között teljesen eltűnt x FF oldal megnyitása után talán még meg is előzte RAM használatban a KDE a Cinnamont.

Hogy jönnek a frissítések, naponta, mint az Archnál vagy ritkábban? Igaz Sid alapon kicsit más lehet, mint Archnál.
-
válasz
Flowtation
üzenetére
Persze, nem mondom, hogy rossz, csak nekem a Budgie-vel együtt kicsit szokatlan, ami érthető a Cinnamon/Mate egyszerűségének megszokása miatt.
Azt nem tudom, hogy maguk a kínaiak mennyire használják, a Kylint azt eléggé, még a világ 2 első supercomputerén is az fut! Persze ott nem kell a csoda DE. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt látom, hogy Debian unstable alapú rolling disztró, nem volt stabilitással problémád eddig?
-
válasz
Flowtation
üzenetére
☺️ Nincs mit igazán.
A kínai csodához illik is a sok girbe-gurba karakter.😀 -
válasz
Flowtation
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)