- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
SunMount3r #974 üzenetére
Hát ez totálisan más igény, mint amit először felvázoltál. A rosszul feltett kérdés iskolapéldája.
"Valamint PDF "nézegetőt", de az is jó lenne, ha szerkesztést is tud."Neked nem PDF nézegető kell, hanem - ahogy előttem is írták - szövegszerkesztő, és a LibreOffice erre tökéletes. A kész dokumentumot az eredeti szerkeszthető formátum mellett kiexportálod PDF-be.
A PDF exportáló bele van építve a LibreOffice-ba (a legelső verzió is tudta már), de ha nem lenne benne, a Linux operációs rendszereken alapból szokott lenni PDF exportáló funkció. Amikor kiválasztod a nyomtatást, akkor felajánlja a PDF-be történő mentés lehetőségét.
Amúgy a LibreOffice csomag is tartalmaz PDF szerkesztőt, Draw a neve, soha nem használtam.Ha meg komolyabb PDF dokumentumokat szeretnél létrehozni, akkor már erősen ajánlott a kiadványszerkesztők használata (pl. Scribus), de attól félek alapismeretek hiányában attól még nagyon messze vagy.
-
válasz
SunMount3r #974 üzenetére
LibreOffice tud PDF exportálni. Elmented kedvenc office formátumodba, és ha kész, vagy módosítasz rajt, exportálsz belőle egy PDF-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest