- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
ubyegon2 #576 üzenetére
Azt nem olvastam, de azért egy lassú formázásra felülírással csak képes a Disks a beállítási lehetőségek alapján. Az, illetve az egyszeres felülírás pedig már elég lehet ahhoz, hogy ne lehessen róla érdemben adatot visszaállítani. Szóval egyrészt nem feltétlen 35x Gutmanm módszerben kell gondolkodni egy X TB-os külső HDD biztonsági törlésénél, ami ekkora tárolókapacitásnál X napig / hétig is eltartana, de még a 3-7X DoD is. Másrészt gondolom nem azoknak a bizonyos hárombetűs szerveknek akarja eladni a fórumtárs az adathordozóit, hanem random home usereknek, akik a kíváncsiskodó adatmentés helyett vsz kapásból azzal kezdenek, hogy írnak rá valamit, vagyis amúgy is részlegesen felülírják a korábbi tartalmat.
Szóval szerintem nem feltétlen kell ezt annyira túlgondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest