Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Kösz, ezt a Test Disk-et és ntfsundelete-et nem ismertem, kipróbálom őket.
De én továbbra is a GetDataBack-et ajánlom, főleg NTFS-re. Igaz fizetős, windowsos progi, de nagyon megbízható, eddig még mindig visszahozta maradéktalanul adatokat, ha az lehetséges volt (nem döglött meg a drive, nem voltak felülírva a törölt fájlok).
Az ne ijesszen meg senkit, hogy windowsos, letölthető belőle Live CD is, nem kell hozzá feltelepített Windows. Ráadásul támogatja az Ext-es partíciókat is, ezt csak most látom. Egy hátránya valóban van, fizetős, de aki ügyes, megoldja magának. Vagy ha sokat foglalkozik ilyennel, akkor az árát is megéri, kivételesen ez egy olyan szoftver, amiért akár fizetni is érdemes.
Persze manapság már nem nagyon használok ilyet, minden fontosról van biztonsági mentésem, meg igyekszem csak linuxos, open source toolokat használni amúgy is.
-
hódmaci
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Végre.
Köszönöm.
-
válasz
King Unique
üzenetére
Én is furcsállottam, hogy ezt írták a honlapon, mert ami a gyorsformázás alatt van, mint választható opció, annak elégnek kell lennie, de mivel ezt írta a Gnome honlapja, így nem mertem ajánlani.

Egyébként valóban, ha valaki megveszi, nem fogja annyira érdekelni, mi volt azelőtt a meghajtón, túl sok időbe telne ez amúgy is neki meg ki kíváncsi arra, mit talál egy idegen meghajtóján?
-
válasz
King Unique
üzenetére
A disks kiemelten említi a honlapján, hogy vigyázat, a program nem képes visszaállíthatatlan törlésre, de lehet félreolvastam valamit....
Nem is erőltetem a dolgot, úgysem hiszi el senki, amit írok. 😉
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Horgász topik
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- OpenMediaVault
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest