Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Frawly #513 üzenetére

Annyit tudok, hogy ez egy régebbi film, persze valami gányolt akármi, no és én ezt töltöttem volna fel kérésre az openload-ra. Az meg qrva lassan kódolja át mp4-be, ezen akartam gyorsítani, mert ma már minden azonnal kell nekem is természetesen. ;]

Én annyit tudok ezekről a kodekekről, hogy tök hülye vagyok hozzá, mkv-ről tudtam, hogy konténer, így bármi lehet benne, de ha az mp4 is ilyen öszvér valami, akkor a fene ott egye meg. Lehet, hogy jóval hamarabb végez az online konverter, mint én. ;]

De végül is az ffmpeg meg annak a frontendje múködött, de már kezdem érteni, miért konvertálta ugyanúgy az online felület az mp4-et, mintha nem is az lenne már általam! :U

Sajna ezeken pikk-pakk túl akarok lenni, ezért nem fogok soha annyit bíbelődni vele, hogy átlássam jobban.....galád egy dolog, de ez van mégis. :B

Igazából, ha tudnám, milyen kódolású mp4 kéne annak a nyamvadt oldalnak, ill már több oldalnak, akkor ki is tudnám talán választani a kimenetet a programban, de nem tudom, mire vágynak ezek az online oldalak. Mármint a reklámbevételen kívül. ;]

(#515) Frawly

Már meggyógyult a FF, tudtam jól dolgozni rajta, rohadt idegesítő tudott lenni, hogy elment az összes kieg.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés