Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
cartman|
tag
dos bootlemez (win98 indító a legjobb) ott fdisk -el törlés
aztán (!fontos)
fdisk /mbr
ez kiszedi a rendszertöltőt. -
kamikaze boci
őstag
Előzmények:
120G-s hdd-n két 8-as, és a maradék vagyis összesen 3 partíció van. Első NTFS (XP), második Linux Ext3, harmadik NTFS. A második partíciót még Win alól Partmagiccal formáztam.
1,Miután feltettem a második partra a SUSE-t, XP indítása után a partmagic elszáll. A hibaüzenet: invalid drive letter blablabla. Újra telepítettem (Suset is, PM-et is), de úgy is.
Én nem eltüntetni szeretném a partíciót, csak visszakapni a PQ magicet. Vagyis, hogy el tudjam indítani. -
aer
tag
Egy másik variáció:
Töltsd le a knoppixet, ez egy cd-ről indítható linux verzió, innen is megpróbálhatod törölni a partíciókat.
Azért leyrom: letöltöd a knoppix .iso cd-képfileját, ezt a daemonnal mountolod és kiírod cdre. Bootoláskor használj csökkentett módot, akkor tuti nem lesz hiba a videokártyával/felbontással/frissítéssel. -
NerdieMan
csendes tag
20 gigás linux partíció elméletileg. Akkor most valahol találnom kell egy DOS-t.
-
NerdieMan
csendes tag
Bios még látja, de xp már nem. Próbáltam linux boot cd-t is, de nem nagyon ment a dolog, elkezdi magát egyből telepíteni.
-
Barton
senior tag
Simán le lehet törölni elvileg XP alatt is !
-
NerdieMan
csendes tag
Heelp! Van egy vinyóm amit a linux partícionált, de nincs rajta semmi. Most nagyon kellene, de winxp-t akarok tenni rá. Csakhogy ugye a win nem látja ezt a vinyót. Hogyan tudnám elérni hogy ntfs part. legyen rajta? Hogy tudom törölni a linuxosat? Járatlan vagyok nagyon ebben a témában :O :F
Aktív témák
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest