Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Internet fénysebességgel (GPON)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
cartman|
tag
dos bootlemez (win98 indító a legjobb) ott fdisk -el törlés
aztán (!fontos)
fdisk /mbr
ez kiszedi a rendszertöltőt. -
kamikaze boci
őstag
Előzmények:
120G-s hdd-n két 8-as, és a maradék vagyis összesen 3 partíció van. Első NTFS (XP), második Linux Ext3, harmadik NTFS. A második partíciót még Win alól Partmagiccal formáztam.
1,Miután feltettem a második partra a SUSE-t, XP indítása után a partmagic elszáll. A hibaüzenet: invalid drive letter blablabla. Újra telepítettem (Suset is, PM-et is), de úgy is.
Én nem eltüntetni szeretném a partíciót, csak visszakapni a PQ magicet. Vagyis, hogy el tudjam indítani. -
aer
tag
Egy másik variáció:
Töltsd le a knoppixet, ez egy cd-ről indítható linux verzió, innen is megpróbálhatod törölni a partíciókat.
Azért leyrom: letöltöd a knoppix .iso cd-képfileját, ezt a daemonnal mountolod és kiírod cdre. Bootoláskor használj csökkentett módot, akkor tuti nem lesz hiba a videokártyával/felbontással/frissítéssel. -
NerdieMan
csendes tag
20 gigás linux partíció elméletileg. Akkor most valahol találnom kell egy DOS-t.
-
NerdieMan
csendes tag
Bios még látja, de xp már nem. Próbáltam linux boot cd-t is, de nem nagyon ment a dolog, elkezdi magát egyből telepíteni.
-
Barton
senior tag
Simán le lehet törölni elvileg XP alatt is !
-
NerdieMan
csendes tag
Heelp! Van egy vinyóm amit a linux partícionált, de nincs rajta semmi. Most nagyon kellene, de winxp-t akarok tenni rá. Csakhogy ugye a win nem látja ezt a vinyót. Hogyan tudnám elérni hogy ntfs part. legyen rajta? Hogy tudom törölni a linuxosat? Járatlan vagyok nagyon ebben a témában :O :F
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest