Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- potyautas: Nóta állj!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
adsl
aktív tag
Sziasztok.Az normális hogy mindig bekapcsol a wifi mikor a Linuxot használom?Win 7 nél csak akkor kapcsol be ha Én bekapcsolom.
-
adsl
aktív tag
Sziasztok.Most ismerkedem a Linux mint rendszerrel.Lenne pár kérdésem.Pendrive-ról Live módban használom egyenlőre míg meg nem ismerem.A kérdésem az lenne hogy a dátumot mindig jól mutatja de az időt hiába állittom be az mindig 1 órával kevesebbet mutat és minden bekapcsolásnál be kell állíttanom.Amit még nem értek hogy a Wifit miért kapcsolja be minden indításnál?Biztos lesz még kérdésem mert elég kezdő vagyok.Segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Hegesztés topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest