Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzoli79
tag
Flatpak-nak utána néztem és van hozzá egy FlatSeal nevezetű program (tárolóban nincsen, itt található) melyben meg lehet adni, hogy a flatpak-os programok mely rendszereszközökhöz, folyamatokhoz, mappákhoz, stb. férhetnek hozzá, nagyon jó. Ezzel megtudtam oldani az InkScape flatpak-os verziójával a nyomtatást.
-
tzoli79
tag
-
tzoli79
tag
Sziasztok !
Tudnátok segíteni abban, hogy miképpen tudnék parancsikonokat elhelyezni a tálcán? (Mint Cinnamon 22.2)
Már annyi mindent kipróbáltam, panelszerkesztő és ráhúzni az ikont az asztalról de nem megy.Egy másik problémám, InkScape appimage-es verziójával hogyan tudnék nyomtatni?
Gondolom mivel sandboxban fut ezért nem fér hozzá az eszközökhöz jelen helyzetben a nyomtatóhoz, gondolom valahogyan biztos meg lehet oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest