Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
freelancer
üzenetére
Először majdnem egyforma volt, de aztán észrevettem, hogy a proc-hőmérséklet kb 10 fokkal magasabb a 64bitesnél. Nem tudom mire vélni, de én inkább most a MATE 32 bitest használom.
-
aag
őstag
Hogyan lehet a Mayában hatástalanítani a kulcstartót?
-
aag
őstag
Egy gyors kérdés: a linuxmint 12 melyik ubuntu-tárolóból dolgozik, az oneiricéből?
-
aag
őstag
Sziasztok!
Mikor lesz új CD? Tudtok róla valamit?
-
aag
őstag
Kipróbáltam a ma kiadott Linux Mint 12 “Lisa” releasedet. Nagyon tetszik, de ugyanakkor kérdéseim is lennének. Elvileg a MATE választása GNOME2-es tudást jelentene. Kiválasztom, de sajnos hiába kattintok a jobb egérgombbal a tálcán, nem jön elő a "Hozzáadás a penelhez" menüpont. Vagy én csinálok valamit rosszul, vagy mégsem GNOME2 ez mégsem. Valaki elmagyarázná akkor most mi van itt? Mert nekem például kellene a felső tálcára ez ugyanígy:

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Azonnali játékos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Bittorrent topik
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon