- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
freelancer #364 üzenetére
Először majdnem egyforma volt, de aztán észrevettem, hogy a proc-hőmérséklet kb 10 fokkal magasabb a 64bitesnél. Nem tudom mire vélni, de én inkább most a MATE 32 bitest használom.
-
aag
őstag
Hogyan lehet a Mayában hatástalanítani a kulcstartót?
-
aag
őstag
Egy gyors kérdés: a linuxmint 12 melyik ubuntu-tárolóból dolgozik, az oneiricéből?
-
aag
őstag
Sziasztok!
Mikor lesz új CD? Tudtok róla valamit?
-
aag
őstag
Kipróbáltam a ma kiadott Linux Mint 12 “Lisa” releasedet. Nagyon tetszik, de ugyanakkor kérdéseim is lennének. Elvileg a MATE választása GNOME2-es tudást jelentene. Kiválasztom, de sajnos hiába kattintok a jobb egérgombbal a tálcán, nem jön elő a "Hozzáadás a penelhez" menüpont. Vagy én csinálok valamit rosszul, vagy mégsem GNOME2 ez mégsem. Valaki elmagyarázná akkor most mi van itt? Mert nekem például kellene a felső tálcára ez ugyanígy:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Temu
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest