Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Üdv, Bocsi, hogy későn írok, de még én is ismerkedem a Linux Mint-tel
(olyan pár napja kezdtem el, de imádom)
Szóval nekem angol van, és a settingsben (beállítások) van egy olyan, hogy "hot coners". A preferences-ben van, ahol a menü az ablak, egy ilyen keretes ablak ikon. Na ha arra rákattintasz, akkor előjön egy ablak, egy téglalap, mind a 4 sarkában egy körcikk van. A bal felső sarkos körcikk az zöld színű, ott a mellette lévő legördülő menüből lehet kiválasztani, hogy disabled ("letitlott"). És akkor már nem fogja ezt csinálni. -
Lacces
őstag
Jah keresgéltem neten, de olyan, mintha a Ci-nél nem lehet változtatni ezt... Csak 3 alap control van bent.
Pedig "felbontásban" jobban bejön nekem, mint a többi ablakkezelő ( a Mate nem szépség díjas). Kisebbek az ikonok alapból is. Pöpec, fejlesztéshez így már jobb a linux -
Lacces
őstag
Hali,
Van jó progi, vagy leírás a megjelenés szerkesztésére? (beállítására?)
Okés, hogy témákat tudtam beállítani, de... az ablakok szürke színe, nagyon bántja a szememet(Cinamonn-t telepítettem)
-
Lacces
őstag
Hali.
Mintben is lehet hasznalni ugyanazokat parancsokat, mint Ubuntuban?
Elsosorban telepitesi parancsokra gondolok ( fejleszto eszkozok, PATH-ok beallitasa)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest