- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
>-48-<
aktív tag
Jó kihalt ez a topic, pedig az új 12-es verzióban debütáló MGSE a legkényelmesebb/legpraktikusabb felhasználása a gnome shell-nek.
A kérdés februári, de azért hátha erre jár valaki hasonló problémával.
Szóval ha ez jelenik meg a pendriveos bootolásnál:vesamenu .c32: not a
COM32R image
boot:akkor a megoldás annyi, hogy a boot: után bepötyögjük, hogy live és voila feláll a live rendszer. Ha pedig ezt automatizálni szeretnénk, akkor a syslinux.cfg megfelelő sorát kell átírnunk.
default vesamenu.c32 -> default live
-
Schwarz79
csendes tag
Szia!
Nem tudom, hogy mi ez a hibaüzenet. Mindenesetre amikor pendrivera akartam Linux Mintet feltenni, akkor azt úgy csináltam, hogy bedugtam a pendriveot a gépbe és egyszerűen bebootoltam a telepítőlemezről és a telepítés helyének a pendriveot adtam meg. Egyre kell csak figyelned, hogy a grub is a pendrivera kerüljön, ne pedig a gép merevlemezére. Nálam simán feltelepült és mai napig működik, csak a pendrive lassabb sebessége miatt kell lassabb működéssel számolni, mint egy normál merevlemezes telepítésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Küszöbön az androidos PC-k
- Apple asztali gépek
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mercedes topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest