Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dani_kp

addikt

válasz ubyegon2 #9890 üzenetére

Még ezer éve vettem itt ph-n ezt az ssd-t, szóval többel nem tudok szolgálni. Mondjuk elég gyors a rendszer, hamar be is tölt szóval, akár így is maradhat, de majd utánajárok, ha lesz időm.

Erre a linux-ra való átállás már 2 éve megfogalmazódott bennem, de csak most jutottam odáig, hogy fel is telepítsem.
    Szerettem a win7-et, de eljárt felette az idő, illetve nem is volt már támogatva sem. Játékot egy ideje, amúgy is felfüggesztettem a gyerek miatt, és jó darabig, nincs is tervbe véve, főleg, hogy most vettünk kertes házat is :)) . Szóval nem volt indokolt, hogy maradjak a win-nél, főleg nem, hogy 50 ropi körül van win10.

Sikerült is hozzáadni, köszönöm szépen. Még egy kicsit tanulmányozom, aztán az asszony is kap egy gyorstalpalót :DDD .

#9891 ubyegon2:
    A TRIM ellenőrző parancsot is lefuttathatod, az sose árt és ha van swap-od,......swappinest akartam említeni, de látom van külön HDD is. Csináltál swap-ot? (ha nem, az lenne a legjobb amúgy)
    Kifejted bővebben, vagy dobsz egy linket. Régről valami mount-olás emlékszik.
    Pl.: most ha megnyitom a vlc-t és fájl akarod hozzá adni, akkor nem is mutatja a listán a samu hdd-t, gondolom ezzel kapcsolatos a dolog. Remélem formázni nem kell, mert direkt, azért vettem az ssd-t, hogy az évek alat összegyűjtött dolgokat (családi képek és filmek) ne kelljen mindig lementeni.

• ubyegon2

félisten

válasz ubyegon2 #9890 üzenetére

kifutottam az időből

Az SSD-nél elég az alignálást ellenőrizned, bár minimális az esélye, hogy XP volt rajta, mert az CHS-t használ talán...
    A TRIM ellenőrző parancsot is lefuttathatod, az sose árt és ha van swap-od,......swappinest akartam említeni, de látom van külön HDD is. Csináltál swap-ot? (ha nem, az lenne a legjobb amúgy)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés