- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Megtörtént a mentés.
Mindenesetre van a böngészőmbe egy miner tiltó bővítmény ami vagy jó vagy nem.
Nekem teljesen megfelelő ennek a Cia változatnak a beállítási lehetősége, néha még sokallom is úgy testre lehet szabni a felületét.
A programokat még ki kell tapasztalnom, találtam pl egy rendszerfigyelő nevűt ami szimpi, de az előtte lévő system monitor nevű pl nem jött be. Szóval ezeket az apróságokat kell még kitapasztalnom.Pendrive problémám viszont volt. Mint alatt csináltam belőle egy LIVE rendszert és utána már nem tudtam mappát létrehozni rajta. Gondoltam leformázom és utána teszek fel rá pár filmet, de nem volt rá jogosultságom továbbra se. Gparted elsőre nem látta csak a pendrive formázó programmal tudtam leformázni. Később már látta a Gparted és formázhattam is, de írni utána se írhattam a pendrive-ra. Aztán telepítettem a Double Commandert és úgy már tudtam másolni rá. Mindenesetre már formáztam Win alatt is. Ez ilyen macerás Linuxon?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HBO Max
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Anime filmek és sorozatok
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon