Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen rendben van, a saját tapasztalatod, miért ne jelenthetnéd ki!

Amit én írtam, azok csak a száraz tények.
Az XFCE és Mate mellett a Cinnamon lomha, ez is tény, fórumtársunk pedig pörgősebb DE-t akar, te nem így olvastad?
Cinnamon fan vagyok egyébként, de a többi említetthez képest lomha. Most 3 különböző verzió van az asztalin és kettő az öreg Toshibán 5400 rpm-es winyón, ezen halál cammogós 4 gigával is.Ezt meg én jelentettem ki. Ez van.
Lerajzolnám neked a különbséget az SSD és az 5400-as HDD között, de nincs akkora lapom!

(#7959) darazzs

Csak ügyesen, ha lesz SSD, jöhet a Cinnamon. (legalább tudod kit kell majd emlegetni)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon