Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen rendben van, a saját tapasztalatod, miért ne jelenthetnéd ki!

Amit én írtam, azok csak a száraz tények.
Az XFCE és Mate mellett a Cinnamon lomha, ez is tény, fórumtársunk pedig pörgősebb DE-t akar, te nem így olvastad?
Cinnamon fan vagyok egyébként, de a többi említetthez képest lomha. Most 3 különböző verzió van az asztalin és kettő az öreg Toshibán 5400 rpm-es winyón, ezen halál cammogós 4 gigával is.Ezt meg én jelentettem ki. Ez van.
Lerajzolnám neked a különbséget az SSD és az 5400-as HDD között, de nincs akkora lapom!

(#7959) darazzs

Csak ügyesen, ha lesz SSD, jöhet a Cinnamon. (legalább tudod kit kell majd emlegetni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen monitort vegyek?
- Fizika topic
- Yettel topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Amazfit GTR Mini okos óra
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon