- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
spammer #4940 üzenetére
Ó, kösz az infót. Azt hittem, hogy a screenfetch képlopó, megtévesztett a neve. Kipróbálom a scrotot, hallottam már róla, de még nem használtam.
A Kshot nekem azért tetszett, mert tényleg sokat tud. Nem csak képernyőképet tud csinálni, meg nem csak kétfélét, mint Windows alatt (teljes képernyő, vagy aktuális ablak), hanem lehet kombinálni, hogy képernyőnek csak egy része, vagy ablakról ablakelemekkel együtt, anélkül, egérkurzorral, vagy anélkül, egérkurzor-kiemeléssel, ismer alapból egy csomó grafikus formátumot, akár mozgóképet is tud rögzíteni (anim gifnek vagy tutorial videónak), a képet azonnal el lehet küldeni e-mailben, vagy feltölteni egy rakat képmegosztóra (azonnal vágólapra teszi ilyenkor a feltöltés linkjét is, annyira kényelmes). Így nem kell képet vagdosni, meg konvertálgatni, meg feltöltéssel kínlódni külön, nagyon zsír. Nagyon kényelmes és baba dolgokat tud, az állam kerestem a földön, mikor először használtam. Ilyenkor szoktam felröhögni, hogy a sok Win Matyi mit össze nem tudja verni magát, hogy a Win a legkirályabb, meg milyen felhasználóbarát, meg verhetetlen, míg a Linux ilyen kis fapados szar, azért ingyenes, mert nem jó semmire, meg csúfolódnak, hogy a desktop Linux éve sose jön el, aztán lám-lám. Gondoltam hátha van ilyesmi Gtk-s alkalmazásként is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Parkside szerszám kibeszélő
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest