Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raynes

tag

válasz spammer #4940 üzenetére

Ó, kösz az infót. Azt hittem, hogy a screenfetch képlopó, megtévesztett a neve. Kipróbálom a scrotot, hallottam már róla, de még nem használtam.

A Kshot nekem azért tetszett, mert tényleg sokat tud. Nem csak képernyőképet tud csinálni, meg nem csak kétfélét, mint Windows alatt (teljes képernyő, vagy aktuális ablak), hanem lehet kombinálni, hogy képernyőnek csak egy része, vagy ablakról ablakelemekkel együtt, anélkül, egérkurzorral, vagy anélkül, egérkurzor-kiemeléssel, ismer alapból egy csomó grafikus formátumot, akár mozgóképet is tud rögzíteni (anim gifnek vagy tutorial videónak), a képet azonnal el lehet küldeni e-mailben, vagy feltölteni egy rakat képmegosztóra (azonnal vágólapra teszi ilyenkor a feltöltés linkjét is, annyira kényelmes). Így nem kell képet vagdosni, meg konvertálgatni, meg feltöltéssel kínlódni külön, nagyon zsír. Nagyon kényelmes és baba dolgokat tud, az állam kerestem a földön, mikor először használtam. Ilyenkor szoktam felröhögni, hogy a sok Win Matyi mit össze nem tudja verni magát, hogy a Win a legkirályabb, meg milyen felhasználóbarát, meg verhetetlen, míg a Linux ilyen kis fapados szar, azért ingyenes, mert nem jó semmire, meg csúfolódnak, hogy a desktop Linux éve sose jön el, aztán lám-lám. Gondoltam hátha van ilyesmi Gtk-s alkalmazásként is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés