Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Másik küldetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SATA_boy
csendes tag
válasz
Blabcsi
üzenetére
A ChaletOS-szel ([link]) való ismerkedésem során találkoztam a Great Little Radio Player nevű programmal, amit a ChaletOS fejlesztője készített:
[link]Ezen program használatával hozzá tudtam adni kedvenc internetes rádiómat az amúgy is rengeteg netes rádióadást tartalmazó listához. Tégy vele egy próbát, hátha ilyesmire gondoltál (az is tetszik benne hogy a tálcán csak egy kis, zsebrádió alakú ikonnyi helyet foglal).
-
Bohus
aktív tag
válasz
Blabcsi
üzenetére
Nincs külön internetrádióm, MP3 lejátszásra az Audacious-t használom, a Net Radio csatornák külön fülre vannak gyűjtve. Maga az Audacious tiszta, sallangmentes felületet ad (Amarok és hasonlók nekem nem jöttek be ). Nem szaggat, persze ez az adott csatorna stream szerverén is múlhat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrotik routerek
- Milyen program, ami...?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon