- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Rap, Hip-hop 90'
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
toth_janika #2582 üzenetére
Nincs gond, mondtam, de a Fórum szabályzata egyértelműen tiltja a flame és a trágár beszéd használatát, felesleges indulatokat gerjeszt.
Megértem, hogy ki vagy akadva, de be kell tartanunk a szabályokat!tlac fórumtárs röviden összefoglalta, mik lehetnek a gondok. Annyit javasolnék, hogy egy jól működő állapotot ments el például a Kendek- féle Systemback programmal, hogy könnyen vissza tudj állni egy működő rendszerre. Vannak hasonló esetek, mint a tied, bár elég ritka, de senki nem tudja az okait.
Én ilyesmi miatt is több disztrót is felrakok, most például az egyik rendszeremben volt egy gfvsd-metadata okozta hiba és azóta az a rendszer annyira nem indul, hogy még a kikapcsoló gombra se reagál, mióta megpróbáltam elhárítani a problémát! Csak a táp kikapcsolása segít, az alaplap biosa meg az írja, hogy táphiba miatt avatkozott be!
Átbootoltam másik Linuxra és egész nap hibamentesen fut.Egyébként pár tucat disztrót kipróbáltam ezen a gépen, jó részükkel nem működik együtt a gépem.
Szerencsére mindig van másik!
-
tlac
nagyúr
válasz
toth_janika #2582 üzenetére
lehetséges esetek:
-nem értesz hozzá, és valamit elrontasz
-hardverhiba
-belefutottál egy bugba, kompatibilitási hibába
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mikrotik routerek
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest