- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
válasz
nemurea #2108 üzenetére
Látom, fent mindenki azzal sz*v, amivel én is: flash és boot
Szóval csúcs, hogy sikerült feltennem a pendrive-ra a teljes Mint oprendszert, de USB2-n lassú, mint a bűn. Ha egyszer betölt (5 perc), akkor még egy-két perc a Firefox. Amikor USB-ről live Mint-ként töltöttem be, sokkal gyorsabb volt a boot is, és a működése is (gondolom, sokminden a ramdisken volt). Ja, meg nem tesz jót a PD-nak az állandó írás-olvasás.
Szóval most azon gondolkozom, hogy inkább egy live verziót rakok az éles helyett a PD-ra
Persistency-vel. Mit javasoltok ezzel kapcsolatban? Unetbootin nem jön számításba, mert a Windows csak a PD első partícióját látja, és én nem oda akarom rakni. A dd paranccsal szerintem meg tudom csinálni, de hogy teszem hozzá a persistency-t? VAGY: kiírok Unetbootin-nal egy persistency-s live-ot (a progi mondjuk Ubuntu persistency-t ír, de lehet, hogy működik Mint-nél is)? VAGY tudtok egy másik olyan disztrót, ami nem 4 giga telepítve, de tud alapvető multimédiát?
Ha lesz persistency a live rendszeren, akkor valóban megmaradnak a beállítások, pl. az elavult Adobe Flash helyett egy másik használata?
Bocs a sok kérdésért! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Opel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kés topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Ford topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest