Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petya XT
üzenetére
Debian nekem, mint visszatérő kezdőnek agyzárlat volt. A graf felület elég sok setet felajánlott, be is kattintgattam, de kb semmi nem működött, és x tétlenség után kidobott a login felületre, az éppen futó projektet meg lezárta, befagyasztotta/lefagyasztotta.
Szóval hogy nem lesz több bajom mint a Debian alapúval ? - ott csak a baj volt, ha csak annyi jönne, az már elfogadhatatlan.Arch(Cachy, Endeavour, Manjaro) - nem kalandozok át, miért is tenném ?, ahogy fentebb is regéltem, a MINT számomra tökéletes/sőt a számitott tökéletesnél kicsit jobb is.
hangszerver, energiagazdálkodás vagy egyéb hiba - specifikus lehet, én még csak egy X299 géppel nyomulok MINT alatt, semmi ilyesmi problémába nem ütköztem (energiaprofil kiváló, tétlenül 1.2GHz a proci órajel, hasonlóképpen a videókártyát is jól szabályozza, hangdriver is tökéletes), minden util/game, stb, ugyanúgy szépen fut mint Win11 alatt is. Azért is írtam hogy a mai MINT kb Win11 killer, nyugodtan át lehet állni rá a Windows helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- PlayStation 5
- Napelem
- sh4d0w: Van-e még?
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- További aktív témák...
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rowon