- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Srácok mi a mai dátum? 1997?
Nincsen ezeknek a világon semmilyen objektív mérése. 20 éve vagyok linuxon. Mostmár a családom is azon van. Az asszony úgy kérte, hogy mostmár szedjem le a wint és tegyek neki "egérkéset".
a szoftverek az a bő egy tucat ami kell az ugyan az lenne linuxon és winen is. ezekkel meg annyira nagyon sok problémám nincs.
Ha mégis, akkor kicsit átmegyek winre és megértem, hogy nincs énnekem semmilyen igazi problémám.
-
totron
addikt
Nem is állítottam ilyet. Ha a kérdezőre gondolsz, az ő szemében az, persze. Nem gondolom egyébként, hogy lenne közeledés, változás az ilyenben: aki elmaradottnak látja a konzolt, nála az is marad jellemzően, én ezt tapasztalom. Nem bűnös ettől, csak kimarad valamiből ami kapcsán nincs múltja, így jövője sem. De vannak még egyéb örömök az életben, nincs vész. Inkább a hozzáállás zavar, nem kizárt, hogy egyéb területeken is csak siet, elszáguldva az előnyök mellett.
Reszelgetések vannak, de radikális újítás - legyen minden és azonnal úgy, mint Win alatt - nem fog elkövetkezni. Amely tény azonnal lepattintja a türelmetleneket, paradigmát nem váltókat, nekik az egyszerűbb. Ha viszont linux user vagy és nem tetszik valami, akkor lehetőséget kapsz arra, hogy az tartósan ne tetsszen.
Win alatt vannak vonzóbb célszoftverek azért + a megszokottság.
A kereshetőséggel megáldott grafikus telepítők mellett egyébként sok panaszra nincs oka egy betérőnek sem, de hát mindenki úgy is maga érzi azt, hogy semmi nem elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest