- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor #14796 üzenetére
Nehéz ezt folyamatában nézni, mivel azt írtad, hogy
Felraktam én is a 22-t, de kicsit elhamarkodottnak érzem.
Előre közölte, hogy törölni fog programokat (Virtualbox és VPN Unlimited, az előbbit sikerült visszarakni ...Az, hogy felraktad a 22-t, az egy tiszta telepítést jelent, ezért nem is értettem a továbbiakat, de mivel frissítettél egy előző verziót, de azt elhamarkodottan tetted, viszont a Mint 22-re írod, hogy kicsit elhamarkodott!
"Előre közölte, hogy törölni fog programokat
Mivel nem készítetted elő a frissítendő verziót az ilyenkor szokásos módon. Egyértelműen a Te hibád, de úgy írod le, mint ha a Linux Mint 22 kiadás lenne elhamarkodottan kiadva! Érted azért a különbséget!?
Vagy tiszta telepítést csinál a user vagy meglévő verziót upgradel, de utóbbinál végig kell menni a verziófrissítés előírásain, De választhatsz harmadik utat is, csak akkor ne az OS-t hibáztasd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest