Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Én találkoztam sérült MBR-ű vincseszterrel még régi IDE vinyó volt. Rövid használat után elkezdett kettyegni, Bekapcsolás után csak annyit lehetett hallani, hogy az írókarja ritmikusan kettyeg. Mást nem is csinált. Gondolon, hogy már az első útjelzőtáblánál elakadt és nem tudta hogyan tovább. Seagate Barracuda volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon