- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
inf3rno #14046 üzenetére
Tényleg nem nagyon van kézzel fogható tipp, mi ez az anomális a Mint 21/Ununtu 22.04 install témával. 21-re stabilan lehet amúgy frissíteni és kb addig egyszerű, amíg nem lakod be a rendszert!
Jó ideje fenn van a napi használatú notebookon nekem is, mégis a 20.3-at használom még mindig, lusta vagyok átköltözni....
Amúgy milyen receptben használnak mentát és fahéjat? Most már tényleg érdekel. Egyesek szerint még kardamom is megy hozzájuk.
Sose gondolkodtam ezen komolyan még, szerintem az írek tudják! De amúgy nincs összefüggés, tetszett nekik a Mint név OS-nek, meg tetszett nekik a Cinnamon is DE-nek, hogy együtt ennyire sikeres lett/maradt...akkor már a fura ízkombináción se változtassunk!
Összeraktam egy új szervert itthonra, aztán abba akarok olyan adattárolót, ami a hálókártya sebességét tudja, vagy legalább összemérhető vele.
Hát akkor tényleg valami hűtést igénylő OEM SSD kellene neked, erre én is ezt a két említett márkát vadásznám! Itt van még ez a két Samu OEM, ha látsz ezekből az Aprón, azokat is veheted! Boltban ezek rohadt drágák, mármint a 970 EVO ls EVO Plus, Hynix meg csak OEM-et gyárt, de szintén nagyon jó minőségűek.
Bennem tablet esetén fel sem merülne, hogy Linuxot rakjak fel rá! Talán pont azért, mert nem lenne ennyi türelmem bíbelődni vele, mint neked!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Asustor NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vatera, Teszvesz topic
- Hardcore café
- Battlefield 2042
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged