Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz
Frawly
üzenetére
Volt kernel frissítés (bármit is jelentsen ez).
Mégpedig azért mert először a guglival próbálkoztam és ott volt egy csávó, akinek hasonló problémái voltak és nála a kernel cserebere oldotta meg.Az a baj egyébként, hogy a hibát nem tudom konzisztensen rekonstruálni, mert kb. tök random jön elő. Tegnap kb. 3 kikapcsolást/újraindítást csináltam egyszer sem jött elő.
Az is furcsa, hogy ilyet HDD hiba is okozhat? Nem értek a linux lelkivilágához, de furcsa, hogy minden tökéletesen fut, csak épp néha nem lehet leállítani a gépet. Legalább a Donkey Kong közben fagyna le vagy valami.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BestBuy topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Netfone
- Android szakmai topik
- Trollok komolyan
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mégpedig azért mert először a guglival próbálkoztam és ott volt egy csávó, akinek hasonló problémái voltak és nála a kernel cserebere oldotta meg.
Rowon