- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Frawly #11789 üzenetére
Nincs ilyen a beállításai között, már kerestem. Egyébként a Celluloid az alap lejátszó zenére és filmre is, a Rhythmbox-ot úgy találtam a Start menüben a progik között és gondoltam kipróbálom, de így nem kell.
Nem tudom mit használjak helyette, eddig Media player classic-kal nyomtam, mert az XP/Win2000 időkből az rögződött be a Winamp mellett. Most viszont nem vagyok ezekhez kötve, az igényeim meg annyira minimalisták, hogy az alapértelmezett progik is teljesen jók. Rhythmboxban is csak ez a kikapcsolhatatlan értesítés zavar. Használhatom a Celluloidot is lényegében.
Amúgy majd kéne valami olyan fícsör, hogy Loudness vagy Megabass vagy valami, Windows alapból tudja a mélyhang kiemelést, itt ez nincs és hiányzik. De olyan kéne ami globális, nem csak egy programon belüli.Az Asztalon az ikonokat elrendeztem, azokat meg is jegyezte, de az újraindítás után névsorrendbe rakta őket megint. Van ilyen opció, hogy Elemek elrendezése, felette az automatikus elrendezés kikapcsolva, de név szerint visszarendezi őket, nincs kikapcsolás vagy egyéni lehetőség, ezek szerint minden alkalommal sorrendbe rakja őket név, típus stb szerint?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Bittorrent topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Mini-ITX
- Call of Duty: Black Ops 6
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged