Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amazonas
senior tag
válasz
scabiosa82
üzenetére
Szia, ugyan, nem a te hibád, én siettem, de ahogy olvastam, azóta a GIMP már megoldotta a problémát.
Majd belejössz. Ha értesz angolul és az időd engedi, javaslom, hogy külföldi fórumokat is olvasgass - nagyon sok típusproblémát önálló kereséssel is meg lehet oldani. Lesznek még buktatók, de annál több öröm.
Személy szerint én pl. szeretem az az érzést, amikor magamtól oldok meg komolyabb problémákat is, ami egyúttal egy kis önbizalmat is ad a jövőre nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos autók - motorok
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon