- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Aktív témák
-
echo001
aktív tag
az az miatt van hogy a suse kernele nem jol kezeli az acpi-t es ezert godolom irq -n osztozik a halokartya es azert akad forgass uj kernelt alan fele patch-vel akkor jo lessz
a debianos tagnak azert jon be lassan aza x mivel az nvidia oldalarol le kell szedni az nforce drivert source ba es az agp-t forgasd be modulnak a kernelbe akkor mar jo lessz lehet hogy az x conf-ba meg kene adni a agp slotot ( 0:0:0:1)
az nforce legnagyobbb baja hogy kritikan alulli az ide kezeles linux alatt normal tehat forgatott kernellel en a mandrake 9.2 kernelbe lattam hozza eloszor jol mukodo patch-t ( van dma X69 mod unmask irq stb) en e fenti problemak miatt csereltem le az nforce-t kt 600 ra linux alatt osszehasonlithatatlanul jobb a driver tamogatottsaga az hogy meg 3.5 fps-vel lassabb na az meg nem erdekel :) egyebkent nem lassabb (de ez a magan velemenyem)
konkret kerdesekre is szivesen valaszolok ha kell
Echo
Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest