Aktív témák

• Bally

senior tag

Sziasztok!

Tudom van ezer topic, olvasgattam is őket napokig, de 1-2 kérdésre nem találtam választ :(

Első legfontosabb: egyetlenegy játékkal játsszom, ez pedig a Medal of honor (semmi kieg, csak az alap-game, plus a 1.11-es patch) - ezt hogyan tudnám linuxra varázsolni, és melyik linux-al menne egyeltalán :F Sajnos a game-nek nincs linux verziója,ezért kérdem, hogy esetleg van-e valami progi, amivel menne szépen.

2: Régebben használtam Mandrake 9.0-t egy amd K6-2 350-es gépen, valami rohadt lassú volt, de legalább tökéletesen ment. Most fel akartam rakni nf+barton-ra, de a display-t nem bírta telepíteni, ezért csak szöveges módban volt hajlandó elindulni. Sebaj, gondoltam próbálok egy Suse 7.3-at, ezzel ua., tehát a kérdésem: hogyan lehetne szöveges módban vga-t és monitort telepíteni? :F

3. Most töltöm az UHU 1.1.1.-est, ezzel már felismeri őket? Esetleg Suse 9? :F

Szerk: jól tudom, hogy a Suse 9 már nem legális iso-ban?

Sajnos szöveges módban nem nagyon tudok semmit művelni, mert amikor fent volt régebben, csak használtam, de csakis x alatt, ezért ezeket a dolgokat egyeltalán nem vágom, viszont most mindenképpen fel kellene tennem..

Válaszokat előre is köszi:
    Bally

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés