Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Bally
senior tag
Sziasztok!
Tudom van ezer topic, olvasgattam is őket napokig, de 1-2 kérdésre nem találtam választ :(
Első legfontosabb: egyetlenegy játékkal játsszom, ez pedig a Medal of honor (semmi kieg, csak az alap-game, plus a 1.11-es patch) - ezt hogyan tudnám linuxra varázsolni, és melyik linux-al menne egyeltalán :F Sajnos a game-nek nincs linux verziója,ezért kérdem, hogy esetleg van-e valami progi, amivel menne szépen.
2: Régebben használtam Mandrake 9.0-t egy amd K6-2 350-es gépen, valami rohadt lassú volt, de legalább tökéletesen ment. Most fel akartam rakni nf+barton-ra, de a display-t nem bírta telepíteni, ezért csak szöveges módban volt hajlandó elindulni. Sebaj, gondoltam próbálok egy Suse 7.3-at, ezzel ua., tehát a kérdésem: hogyan lehetne szöveges módban vga-t és monitort telepíteni? :F
3. Most töltöm az UHU 1.1.1.-est, ezzel már felismeri őket? Esetleg Suse 9? :F
Szerk: jól tudom, hogy a Suse 9 már nem legális iso-ban?
Sajnos szöveges módban nem nagyon tudok semmit művelni, mert amikor fent volt régebben, csak használtam, de csakis x alatt, ezért ezeket a dolgokat egyeltalán nem vágom, viszont most mindenképpen fel kellene tennem..
Válaszokat előre is köszi:
Bally
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs