Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Bally
senior tag
Sziasztok!
Tudom van ezer topic, olvasgattam is őket napokig, de 1-2 kérdésre nem találtam választ :(
Első legfontosabb: egyetlenegy játékkal játsszom, ez pedig a Medal of honor (semmi kieg, csak az alap-game, plus a 1.11-es patch) - ezt hogyan tudnám linuxra varázsolni, és melyik linux-al menne egyeltalán :F Sajnos a game-nek nincs linux verziója,ezért kérdem, hogy esetleg van-e valami progi, amivel menne szépen.
2: Régebben használtam Mandrake 9.0-t egy amd K6-2 350-es gépen, valami rohadt lassú volt, de legalább tökéletesen ment. Most fel akartam rakni nf+barton-ra, de a display-t nem bírta telepíteni, ezért csak szöveges módban volt hajlandó elindulni. Sebaj, gondoltam próbálok egy Suse 7.3-at, ezzel ua., tehát a kérdésem: hogyan lehetne szöveges módban vga-t és monitort telepíteni? :F
3. Most töltöm az UHU 1.1.1.-est, ezzel már felismeri őket? Esetleg Suse 9? :F
Szerk: jól tudom, hogy a Suse 9 már nem legális iso-ban?
Sajnos szöveges módban nem nagyon tudok semmit művelni, mert amikor fent volt régebben, csak használtam, de csakis x alatt, ezért ezeket a dolgokat egyeltalán nem vágom, viszont most mindenképpen fel kellene tennem..
Válaszokat előre is köszi:
Bally
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja