- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Bally
senior tag
Sziasztok!
Tudom van ezer topic, olvasgattam is őket napokig, de 1-2 kérdésre nem találtam választ :(
Első legfontosabb: egyetlenegy játékkal játsszom, ez pedig a Medal of honor (semmi kieg, csak az alap-game, plus a 1.11-es patch) - ezt hogyan tudnám linuxra varázsolni, és melyik linux-al menne egyeltalán :F Sajnos a game-nek nincs linux verziója,ezért kérdem, hogy esetleg van-e valami progi, amivel menne szépen.
2: Régebben használtam Mandrake 9.0-t egy amd K6-2 350-es gépen, valami rohadt lassú volt, de legalább tökéletesen ment. Most fel akartam rakni nf+barton-ra, de a display-t nem bírta telepíteni, ezért csak szöveges módban volt hajlandó elindulni. Sebaj, gondoltam próbálok egy Suse 7.3-at, ezzel ua., tehát a kérdésem: hogyan lehetne szöveges módban vga-t és monitort telepíteni? :F
3. Most töltöm az UHU 1.1.1.-est, ezzel már felismeri őket? Esetleg Suse 9? :F
Szerk: jól tudom, hogy a Suse 9 már nem legális iso-ban?
Sajnos szöveges módban nem nagyon tudok semmit művelni, mert amikor fent volt régebben, csak használtam, de csakis x alatt, ezért ezeket a dolgokat egyeltalán nem vágom, viszont most mindenképpen fel kellene tennem..
Válaszokat előre is köszi:
Bally
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest