- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
HiperG
addikt
Ja az ati driver nem műxik csak x 4.2.0-val és ha jóltom a mandrake 4.2.1-et használ :(
-
Polesz
addikt
Na válaszolok magamnak :))
Szóval a másik lehetőség a [L]http://gatos.sourceforge.net[/L]. Ezt nem tudom, hogy 9000pro-hoz be lehet-e izzítani, de egy próbát megér.
Sajnos az ATi nem veszi a fáradtságot, hogy normális drivereket nyomjon ki a kártyáihoz linux alá. Jelenleg az a legnagyobb bajom, hogy a disztrib amit használok átállt a 2.3-as glibc-re az ati meg leragadt a 2.2-esnél driverügyileg.
Mondjuk nekem sima 8500le van, az megy 2D-ben rendesen az X-ben lévő ati driverrel, de a 3D egyenlőre csak álom.
Nekiugrok és ha van fejlemény majd beszámolok. -
Polesz
addikt
Ati problémához:
Elinditod a flgrxconfig scriptet és válaszolsz a kérdésekre, ez csinál egy új konfigfájlt neked. Előtte a régit mentsd el. Ha minden klappol akkor X újraindítása után már az flgrx drivert használja.
A hangkütyühöz assszem nincs driver. Valamilyen próbálkozás van, de nem tudom. Passzolok. -
HiperG
addikt
Elég sok féle linuxal próbálkoztam de mindegyiknél volt 2 nagy problem:
Nem megy 1024x768@85hz-en a BBA Radeon 9000 Pro-m, csak vesa drivert tudok használni
Nincs hang, adodt egy Genius Sound Maker 64 (Vortex chip AU8820)
Tudna valaki segíteni?
Az Atihoz találtam linux drivert de eddig csak rehdattel sikerült feltennem ott se tudtam végül milyen drivert kell beállítani :(
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest