- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
HiperG
addikt
Ja az ati driver nem műxik csak x 4.2.0-val és ha jóltom a mandrake 4.2.1-et használ :(
-
Polesz
addikt
Na válaszolok magamnak :))
Szóval a másik lehetőség a [L]http://gatos.sourceforge.net[/L]. Ezt nem tudom, hogy 9000pro-hoz be lehet-e izzítani, de egy próbát megér.
Sajnos az ATi nem veszi a fáradtságot, hogy normális drivereket nyomjon ki a kártyáihoz linux alá. Jelenleg az a legnagyobb bajom, hogy a disztrib amit használok átállt a 2.3-as glibc-re az ati meg leragadt a 2.2-esnél driverügyileg.
Mondjuk nekem sima 8500le van, az megy 2D-ben rendesen az X-ben lévő ati driverrel, de a 3D egyenlőre csak álom.
Nekiugrok és ha van fejlemény majd beszámolok. -
Polesz
addikt
Ati problémához:
Elinditod a flgrxconfig scriptet és válaszolsz a kérdésekre, ez csinál egy új konfigfájlt neked. Előtte a régit mentsd el. Ha minden klappol akkor X újraindítása után már az flgrx drivert használja.
A hangkütyühöz assszem nincs driver. Valamilyen próbálkozás van, de nem tudom. Passzolok. -
HiperG
addikt
Elég sok féle linuxal próbálkoztam de mindegyiknél volt 2 nagy problem:
Nem megy 1024x768@85hz-en a BBA Radeon 9000 Pro-m, csak vesa drivert tudok használni
Nincs hang, adodt egy Genius Sound Maker 64 (Vortex chip AU8820)
Tudna valaki segíteni?
Az Atihoz találtam linux drivert de eddig csak rehdattel sikerült feltennem ott se tudtam végül milyen drivert kell beállítani :(
Aktív témák
- Fűnyíró topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Delta Force (2024)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Ingatlanos topic!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest