Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Aktív témák
-
Flashy
veterán
timeout, default (ha nincs default akkor az elsőt tölti), és nem elfelejteni utána parancsorba lilo ENTER. csak a confot szerkeszteni nem ér.
-
Flashy
veterán
hát nemtom, legelső dolog hogy kernelt fordítok. ha már lehet, használjuk ki hogy nem kell mindenféle gépre kompatibilis kernelt használnom hanem olyat, ami csak az enyémre passzol és nincs benne semmi fölösleges. nem kellene benne lennie, a gyári kernel olyan, hogy minden gépen tutira menjen. ha benne lenne az acpi akkor boot paramétert kéne megadni acpi nélküli hardveren.
-
Flashy
veterán
én azt csinálnám hogy átírom hogy ctrl-alt-delre ne rebootoljon hanem haltoljon. inittabban. de amugy halt-ra root setuidot raksz, az talán elég. de én ctrlaltdel mellett vagyok.
Aktív témák
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest