- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy tűnik, a legnagyobb egyetértés abban van, hogy egyes topikokat összevonjunk, eddig az említett háromban gyakorlatilag simán ki lehet egyezni. (tőlem is megszabadul a nagyérdemű)
A köztes szint kérdése valóban csak attól függ, sikerül-e jól körülhatárolni a kezdő és középhaladó témaköröket. A haladó az elvan magának a szokásos mélyvíz témákkal, szerintem külön szerver topik felesleges.
Linuxos alkalmazások, játékok - virtualizáción keresztüli alkalmazások, etc. topiknak lenne létjogosultsága.
Kérdés, mi legyen a marginális topikokkal? Bezárni válogatás nélkül nem lenne jó ezeket, akár a Kapitány Chakrájára gondolunk, akár más hasonló erősen kis létszámú felhasználót felszippantó topikokra.
Debian, Arch, Fedora, Centos, etc. szintén csak külön képzelhető el.
Az offot viszont be kell zárni, mert itt mindenki marhaságokat írkál!
(#8227) CPT.Pirk
Szerintem a Chakrával jól megférnének!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Logitech Harmony Companion (hub+távirányító) rendszer
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i7-4702MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest