- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #17739 üzenetére
+1 területről kiveszi a kezemből az irányítást megint.
Na B+ most mi lesz? Nem az a dolga? Nem operation system? Mit irányítgassak én, ha nem értek hozzá, ezért rakok fel desktop rendszert. Aki ért hozzá, rakjon fel pálcikaWM-et meg karakteres böngészőt, ja, hogy a tartalom már nem teszi lehetővé? Akkor vagy ne böngéssz vagy ne nyekeregj. Nincs több opciód.
Én egyébként nem a Poettering pacákot utálom, hanem a sok hülyét, aki adja alá a lovat,
Ezt értem, sokszor így vagyok én is o1g-vel, nem őt utálom, hanem a sok 1bites barmot, aki odaülteti állandóan.
Erre a homed-re sem volt semmi szükség, most lesz +1 baromság, amivel szórakozni kell, meg +1 feleslegesen futó folyamat megint.
Mit csinálnál hónapokig amúgy, ha ezek a szörnyűségek nem jönnek?
és azon kapod magad, hogy kedvenc fahéjmentás oprendszered ugyanolyan átláthatatlan, magát önállósító bloat, mint a Win10, vagy MacOS 10.x.
Huha, akkor lehet, hogy igen szomorú leszek? Igaz nem ismerem se a Winx-et sem a MacOS-t, de figyelj, valahogy majd csak lesz. Világvége nem ettől lesz. Nem is a coronad-tól, bár az azért nem jó dolog.
Ősember
3. ezentúl annyiba se nézlek mint eddig.
Ha már leírtad, tartsd is be, mert nekem ez a kommunikáció végét jelenti. Jó pálinkázást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Warships
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- Bomba áron eladdó DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/14/FHD/IPS/Garancia/
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- IPhone SE 3 64GB gyári független 2025.11.20. Apple jótállás
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest