Hirdetés
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Felment az openSUSE, nagyon tetszik, hogy szinte semmit nem tesz fel, mindent nekem kell feltennem, még a kódekeket is. Éppen azzal bíbelődtem, hogy miután kézzel feldobtam a flasht, FF alatt ugrál a videó, míg Chrome alatt semmi probléma. Átállítottam html5-re, majd megnéztem, hogy mit sikerült így összehozni. Lejátszottam. Váltottam tabot, majd eszembe jutott, hogy nem próbáltam a max felbontással. Erre egy fekete ablak a videó helyén, nem játszik le semmit -némi fogcsikorgatás következett - majd visszatettem a flasht és megint engedélyeztem a html5-öt. Erre elindult a lejátszás. Kipróbáltam a technet.hu mint kedvenc beágyazott videó teszterem, de nem lehetett a videót 720p-re állítani. Hmmm remek, gondoltam és választottam egy szép fullhd természetfilmet a Youtube-ról, gondolván, biztosan nem jól emlékszem és az nem is 720p videó volt. Elindítottam, kidobtam full screenre, majd be akartam állítani a teljes felbontást, de nem lehetett, csak 320p volt mint lehetőség megint. Ekkor egy remek fekete háttér ugrott elő a pokolból és ment minden tovább. Minden aktív maradt, csak nem volt kijelző... vártam és azon morfondíroztam, hogy mi is volt az a varázsbillentyű kombináció, amikor a gép fogta magát és csinált egy szabályos shtu downt. Valamit nyomogattam izgalmamban, lehet, hogy én voltam, nem tudom. Visszakapcsoltam a gépet és mot mükszik minden, flottul.
Innye, de jó lenne, ha így maradna! Mármint, hogy a xorg nem megy szabira. Itt tuti valami driver problémám van, de fingom nincs milyen driver lett telepítve, a SUSE telepítőjénél nem tudtam választani a FREE vagy NON-REE között.
Egyenlőre itt tartok. Egyébként tetszik, hogy a SUSE csak az alaprendszert tette fel, minden mást nekem kell. Tényleg, csak pár alap alkalmazás van előtelepítve, még driverek sem voltak.Eddig mindent kézzel telepítettem, nem használom a YAST. Úgy túl könnyű
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NBA és kosárlabda topic
- PayPal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest