- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
totron
üzenetére
Szerintem az lett volna a gáz, ha kétesélyes felvevőközeg híjján egyből kitárulkozom
Fenéket lett volna, ha már úgy érezted, ilyen tipusú kérdést kell feszegetned.

Valaki írta rád - nem tudom mennyiben pejoratíve - hogy örök kezdő vagy.
Én állapítottam meg magamról sokszor.
De ez a beragadottság, mint olyan, beszédes szerintem, úgy értem inkább pótcselekvés, mint nem.
Beragadottság meg pótcselekvés? Érdekes peremén lehetsz a pszichomókuskodásnak. Nálam az örök kezdő egy qrva egyszerű behatárolás volt. Valaki, aki soha nem tanult számítástechnikát, gyakorlatilag felnőtt korában látott először PC-t, úgy-ahogy elkezelgette a Windowst és egyszer csak elege lesz és áttér egy desktop Linuxra, az csinálhat akármit is, mindig egy kezdő szintű tudás birtokában lesz, ha szabadidejében home userként foglalkozik a desktop disztrókkal.
Mi a bűbánatos ragyaf*-ú nagynéném térgykalácsa ebben a pótcselekvés meg a beragadottság, most komolyan? Szerintem simán érthető ez a szint. Kb ennyi a mögöttese a dolognak nálam.
Fentiekből jól behatárolható az életkorom is akár. Bonyolítsam kicsit azzal, hogy tizenpár éve nyugdíjas lettem és szinte pont ugyanennyi idő múlva leszek újra az?
Ez felér egy találós kérdéssel, kivéve, ha valaki tudja már....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez felér egy találós kérdéssel, kivéve, ha valaki tudja már....