Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Adi
senior tag
Hm. Én eddig a sourceforge-os modult csak 2.2-es kernelhez fordítottam le ismerősnél (azt is utoljára tavaly tavasszal), de ott nem volta problémák, ment szépen.
Esetleg próbáld meg azt, hogy szedsz egy szűz kernelforrást pl. az [L]ftp://ftp.fsn.hu/[/L]-ról és azt fordítod le magadnak, majd hozzá a modult. A Redhat saját patkolású kerneleket használ és lehet, hogy ez okoz gondot. -
Begi
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problemam. Redhat 7.2 van a gepemen es mellette van az Aureal Vortex 2-es kartyam, amihez nincs gyari driver, egyik linux se ismeri fel alapba, de a sourceforgeon van hozza driver. Na mar most beforgattam, meg leforgattam:), megy is egy darabig. Kb az a problema, hogy ha elinditok valami mas zenez mellette, vagy hangot akar kiadni a kde, de mp3-mat hallgatok, LEFAGYASZTja az egesz rendszert. De neha csak fogja magat es csak az a konzol fagy ki. Ha tud nekem segiteni valaki azt megkoszonom.
A gep konfigja ASUS A7V133 Raides kt133A-s chippel az alaplap, 256mb sdram(133), AMD 1.0GH TB, ASUS Geforce 2 MX200, egy Realtek 10Mbs halokartya, meg az ominozus hangkartya
Begi
Aktív témák
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő