Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Aktív témák
-
Adi
senior tag
Hm. Én eddig a sourceforge-os modult csak 2.2-es kernelhez fordítottam le ismerősnél (azt is utoljára tavaly tavasszal), de ott nem volta problémák, ment szépen.
Esetleg próbáld meg azt, hogy szedsz egy szűz kernelforrást pl. az [L]ftp://ftp.fsn.hu/[/L]-ról és azt fordítod le magadnak, majd hozzá a modult. A Redhat saját patkolású kerneleket használ és lehet, hogy ez okoz gondot. -
Begi
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problemam. Redhat 7.2 van a gepemen es mellette van az Aureal Vortex 2-es kartyam, amihez nincs gyari driver, egyik linux se ismeri fel alapba, de a sourceforgeon van hozza driver. Na mar most beforgattam, meg leforgattam:), megy is egy darabig. Kb az a problema, hogy ha elinditok valami mas zenez mellette, vagy hangot akar kiadni a kde, de mp3-mat hallgatok, LEFAGYASZTja az egesz rendszert. De neha csak fogja magat es csak az a konzol fagy ki. Ha tud nekem segiteni valaki azt megkoszonom.
A gep konfigja ASUS A7V133 Raides kt133A-s chippel az alaplap, 256mb sdram(133), AMD 1.0GH TB, ASUS Geforce 2 MX200, egy Realtek 10Mbs halokartya, meg az ominozus hangkartya
Begi
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Sweet.tv - internetes TV
- Kompakt vízhűtés
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3617
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest