Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Aktív témák
- 

Polesz addikt Végülis enyém a választás szabadsága :) Azért is megoldom ezt a mocskos kérdést és megpatchelem a kernelt, már ha sikerül. Ha nem akkor marad így. Mondjuk én szeretem a konzolt és szükségem van rá és vesa framebuffer is jó lenne, de ha nem megy akkor nem megy :) Nem fogok kétségbe esni de jobban örülnék neki, ha lenne megoldás. 
- 

Polesz addikt Na linuxguruk! A lecke feladva. Adott a 2.6.3-as kernel és a vesaframebuffer. Mivel szeretem a konzolt 1024x768-ban kergetni, mert akkor jól látszik minden ezért bekonfigoltam a kernelt jól és leforgattam. Induáls után minden szép és jó. Grafikus felület is elindul rendesen, de ha visszaváltok konzolra akkor bizony a nagy semmi zöld kockákkal felvértezve fogad. A reset parancs hatástalan és minden eddigi kisérlet kudarcba fulladt. Ha valaki találkozott már ezzel a jelenséggel az dobjon már meg egy apró infóval, hogy ezt hogyan tudnám kikerülni :) 
 A vidkari egyébként Gef4Ti4200 és nvidia drivert használok hozzá.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest