Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Aktív témák
-
proximus
senior tag
Hi!
''A Live CD-t Gentooból csinálod?'' De még mennyire hogy Gentoo-ból.:))
Van vele munka hogy egy miniCD -n elférhessen(no meg a memóriában:) ), de szerintem kegyetlenül jó dolog. Amíg szinte csak ''egy az egyben'' tettem át a rendszert a CD -re, addig 500-600 MB, vagy még nagyobb ISO -kat írtkálhattam, de a legrosszabb, hogy állandóan, babrálja a CD -t, ráadásul nem lehet kivenni, mert használja a rendszer a lemezt. A mostani 183 Megás ISO viszont már mindjárt jobban fér mind a lemezen(kisebb helyen tömörül->gyorsabb hozzáférés), mind a Mem -ben. + Nincs tömörítve a cuccos, se cloop, se transparent decompression, se upx, sesemmi, szóval lehetne még halmozni az élvezeteket, csak ez már mindenféle nyavajákat hozhatna magával. Amúgy nyitottam én ennek egy topicot, csak ''kicsit'' már elsüllyedt, de teszek bele egy UP -ot biztos ami biztos.:)
Aktív témák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gigabyte alaplap topik
- Íme az új Android Auto!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.13.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi