Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
PWR
aktív tag
válasz
rATdrAgOn
üzenetére
a relay a localhostra engedélyezve van, a gond talan az lehet, hogy mig a 192.168.1.1-en nyitva van az smtp port, addig a 127.0.0.1-en nincs, tehát nem is tud ott fogadni semmit. lehet, hogy baromira el vagyok tájolva a mail-t illetöleg és lehet, hogy ez csak lokálisan müxik? :F
-
WN31RD
addikt
válasz
rATdrAgOn
üzenetére
Tudom, mi az MTA és a MUA. :)
Azt hittem, logikusan következik a szövegkörnyezetből, hogy én a ''(/usr/sbin/)sendmail'' nevű parancsról írtam (ami tipikusan MTA csomagok része), mivel feltételeztem, hogy erre vonatkozott a kérdés.
Ha félreérthető volt, amit írtam, akkor sorry. :)
Szerk.: Á, most már látom, hogy PWR nem erről érdeklődött, kicsit elnéztem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Antivírus szoftverek, VPN
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi