Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
proximus
senior tag
Hi!
''A Live CD-t Gentooból csinálod?'' De még mennyire hogy Gentoo-ból.:))
Van vele munka hogy egy miniCD -n elférhessen(no meg a memóriában:) ), de szerintem kegyetlenül jó dolog. Amíg szinte csak ''egy az egyben'' tettem át a rendszert a CD -re, addig 500-600 MB, vagy még nagyobb ISO -kat írtkálhattam, de a legrosszabb, hogy állandóan, babrálja a CD -t, ráadásul nem lehet kivenni, mert használja a rendszer a lemezt. A mostani 183 Megás ISO viszont már mindjárt jobban fér mind a lemezen(kisebb helyen tömörül->gyorsabb hozzáférés), mind a Mem -ben. + Nincs tömörítve a cuccos, se cloop, se transparent decompression, se upx, sesemmi, szóval lehetne még halmozni az élvezeteket, csak ez már mindenféle nyavajákat hozhatna magával. Amúgy nyitottam én ennek egy topicot, csak ''kicsit'' már elsüllyedt, de teszek bele egy UP -ot biztos ami biztos.:)
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Dell notebook topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest