Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
proximus
senior tag
Hi!
''A Live CD-t Gentooból csinálod?'' De még mennyire hogy Gentoo-ból.:))
Van vele munka hogy egy miniCD -n elférhessen(no meg a memóriában:) ), de szerintem kegyetlenül jó dolog. Amíg szinte csak ''egy az egyben'' tettem át a rendszert a CD -re, addig 500-600 MB, vagy még nagyobb ISO -kat írtkálhattam, de a legrosszabb, hogy állandóan, babrálja a CD -t, ráadásul nem lehet kivenni, mert használja a rendszer a lemezt. A mostani 183 Megás ISO viszont már mindjárt jobban fér mind a lemezen(kisebb helyen tömörül->gyorsabb hozzáférés), mind a Mem -ben. + Nincs tömörítve a cuccos, se cloop, se transparent decompression, se upx, sesemmi, szóval lehetne még halmozni az élvezeteket, csak ez már mindenféle nyavajákat hozhatna magával. Amúgy nyitottam én ennek egy topicot, csak ''kicsit'' már elsüllyedt, de teszek bele egy UP -ot biztos ami biztos.:)
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Hobby elektronika
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest