- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Lehet, hogy marha vagyok, nem is vitatom.
Akkor szép sorjában...
Nekünk megvan az 1 évvel ezelőtti verziója.
Minek az egy évvel ezelőtti verziója? Gondolom, valamilyen Linux-disztribúcióra gondoltál. De olyan, hogy Linux, nincs. Az csak a rendszermag, ami a hardvereket kezeli. Disztribúciók vannak, rengeteg. Az, hogy melyik tetszik, Tőled függ. Ha egy profiknak szánt disztribúciót teszel fel, valószínűleg meg sem tudod mozdítani. Ugyanakkor van egy csomó kifejezetten kezdőknek szánt változat is.
Így tehát nemigen lehet 1 évvel ezelőtti verzióról beszélni.
nem is olyan rég fenn volt a gépünkön egy hónapig. nem volt jó az xp cd-nk és ezzel lehetett egyet-s mást csinálni.
Mi vol fent? Az előzőből levezetve, talán egy GNU/Linux. (Meg aztán mit lehetett mivel csinálni, és főleg, miért?)
A Linux semilyen Windows-os fájlt nem ismer fel.
Ez meg nem igaz. Mi az, hogy Windows-os file? Már ez sem értelmes. Ha Windows által létrehozott partíción elérhető file-ról beszélsz, akkor érthető, de akkor sem igaz. FAT-partíciókat teljesen kezel, NTFS-t olvas.
Egy korábbi Windows-partíciót használok ideiglenes helyként, FAT32. Az összes ottani file elérhető.
Ha Microsoft Office file-okra gondolsz: azokat is tudom olvasni, írni. Néha nem a legjobban konvertálják át a programok, de több év Word-használat után nem zavar. (A Word sem képes normálisan beolvasni az előző verzió file-jait.)
Mivel a Win ellen csinálták.
Nem igaz. Alternatívaként csinálták, meg poénból, stb.
Biztos azt hitték megverik a Microsoft-ot
Nem igaz. Nem akarják ''megverni''. Alternatívát akarnak egy monopólium ellen.
Sőt még játékot sem lehet rakni rá.
Nem igaz. Van egy rakat Linux-os játék (egyszerűbbek közül). De én most otthon az Unreal1-2, Unreal Tournament, Quake1-2-3 játékokkal játszom, miután végigtoltam a System Shock 2-t, a MOHAA-t, a FreeSpace2-t.
Az ADSL internet se fut rajta.
Ez sem igaz. rp-pppoe csomaggal kell kezelni. Többnyire a legvadabb kártyákat is kezeli - az más kérdés, ha valami ótvar szutykot ad a szolgáltató, amiben nincs is hardver, hanem a Windows-os driver (vagyis az opendszer) kezeli a hálózati forgalmat.
Nem mindig egyszerű belőni, de lehetséges.
Én mondom a legrosszabb oprendszer.
Én meg azt, hogy a Windows. 1-1.
P.S.: ha nem követed a magyar helyesírás szabályait, s emiatt nem érthető, amit írsz, nem biztos, hogy az a ''marha'', aki olvasni próblja...
Sipi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest