- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
Nem a security miatt érdekes a konténerezősdi, nem azért használjuk, legalábbis én nem. Az csak egy plusz, de pl. egy sima distrobox konténernél semmilyen extra biztonságot nem kapsz (de ezt le is írtam).
Hanem mert pl. könnyebb kezelni az eltérő verziókat.
Én pont két napja jártam úgy, hogy a Tumbleweedben lévő Inkscape-en valamit elkeféltek, az ablakát nem lehet maximalizálni. Feldobtam Ubuntus distroboxba az Inkscape-et, az meg tökéletesen működik.Vagy: én itthon a Radicale-t használom CardDAV szervernek. Docker konténerből fut, ha frissíteni kell, csak lehúzom az új image-et, a régi leállítom, elindítom az újat és kész. Semmilyen szinten nem birizgál bele a rendszerbe semmit.
Ugyanúgy a Giteát is konténerből futtatom, meg hamarosan az egész Apache-PHP kombót is abból fogom.
Céges szerveren is egyre több mindent futtatunk konténerből.Mindezeken felul ki az a komoly, felelossegteljes rendszergazda, aki a szerverere barmit telepit image-bol?
Kb. a világ rendszergazdáinak nagy többsége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows Insider Program
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest