Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz Rowon #98985 üzenetére

"...az újabb és gyorsabb pendrájvok gyakorlatilag SSD-k..."
    Szakértőként és/vagy hozzáértőként is bele futhatsz, SSD-nek tűnő pendrive-ba, hát még laikusként. Akkor már inkább vennék egy NVME házat és bele valami olcsó(bb) akár 2nd. hand SSD-t (végül is kisebb a mérete mint a 2,5"-é :DDD, cserébe gyorsabb és jobban melegszik) és még ordas nagy méretű - 2TB-> - sem szükséges, ilyen célra a legócskábbtól egyel jobb minőségű 256-os is bőven elég. Szerintem!

#98980 Krystal_s
    A live! nem munkára való, hanem arra, hogy kipróbáld az adott disztribúciót, illetve ha beüt a gebasz akkor adatmentésre. Javaslom, hogy engedd el ezt a live-os "bohóckodást" és telepíts egy normális dirsztót (normális nem=Puppy) egy, akár külső meghajtóra, ha nem akarsz, vagy nem lehet dual boot-ozni.

Nálam - amikor Wine-oztam - egy régebbi MSOffice még elkóricált Wine-ban, néha hisztizett, néha magába roskadt (és vitte magával a komplett munkaállományt is) amúgy futott, a FastStone Image Viewer kifogástalanul futott Wine-ban. De egy PS, InDesign, Affinity Suite, stb... fel sem telepedett, ha fel tudtam erőszakolni valahogy indulni/futni már nem tudott.
    Elég sok olyan opensource videó- és képszerkesztő van ami keresztplatformos (elérhető Windows, linux, sok esetben Mac környezetre is) ezek jelentős része ráadásul az adott OS saját tárolóiból is telepíthető. Arról viszont nem szólt a fáma, hogy milyen programokat szeretnél használni és milyen gépen.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés