Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schiano
tag
válasz
Frawly #78155 üzenetére
Az a baj, itt nem a feladás volt a leglényegesebb, hanem az idő. Muszáj volt a lehető leghamarabb feltámasztani a laptopot.
Nem tudom, mit értesz egyébként komplikált gányolás alatt, de a laptopon egyébként a legapróbb programtól az utolsó Nexus plugin-on keresztül a Windowsig minden jogtiszta, semmi gány. (ha erre gondoltál, esetleg)
A Onedrive úgy jön ide, hogy alap esetben oda lennének mentve a felhasználói file-ok, amik viszont valamiért nem történtek meg. Windows parancssor a Onedrive mappát mutatta, de Desktop tartalom nem volt.
Linux pedig sem a Desktopot, sem a Onedrive mappát nem jelenítette meg.A DVD pedig hirtelen megoldás volt, kollégám hozta, bár, ugye mint írtam, Linux alatt nem mutatott semmit, ami nekem kellett volna.
Mire elért hozzám a másik laptop, amit el is tudtam indítani, és csináltam egy Mint telepítőt (másik fórumban is ezt javasolták), hátha azzal szerencsém lesz (egyébként ott sem látszott sajnos egyik olyan file, vagy annak mappája, ami kellett volna), már annyi idő telt el, hogy muszáj volt újratelepítenem a gépet.Szóval köszönöm mindenkinek a segítséget, de sajnos muszáj volt lenyelnem az adatvesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- XPEnology
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Battlefield 6
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest