- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #69963 üzenetére
Videot nezni nem csak egyszerubb de jobban is ertheto mivel vizualisan latja az ember mit hogyan illetve gyorsabb is a tudas elsajatitasa. Minek nehezitsem a dolgomat ha nem muszaj?
Vagy mar ez is baj?
Sosem voltak nagy elvarasaim egy OS fele, de annyi viszont igen, hogy hogyan nez ki out of the box (hisz ezt fogom bamulni minden nap) es eleg sok Linux disztro olyan mintha vissza mentem voltam az idoben egeszen (gagyi osregi ikonok, idejet mult theme) addig mig bele nem turkal az ember es atalakitja, de hala istennek vannak olyanok amik izlesesek es alkamazkodnak a minimalista, modern kinezethez mint a tobbi mas OS a piacon.
Bugyutasag ide vagy oda megis mi a fenet varjak el egy Linux-tol? Tudja ugyanazt amit a mostani azt kesz. Ha elmondom pl. hogy evekig egy iPad volt az egyetlen "szamitogepem" mert eleg volt amit nyujtott annak idejen, akkor talan megerted mennyi elvarasom van egy rendszer fele.
Hagyjal mar ezzel az ertlemezzem dolggal. Kiragadsz egy-ket szot abbol amit leirok, kiforgatod es azon lovagolsz mar miota ide beirtal.
Hallod de nehez veled!cigam: Igen tudom ezek uber biztonsagosak, de a TOR network elegge lassit es limital sok dolgot. Sok oldal be sem tolt. Peldaul a banki oldalam be sem jon. Hasznaltam sokaig TOR-t de meguntam, hogy 60-70 szazalekos sebesseg csokkenest okoz meg nem tolt be sok odlal amit hasznalok. Igy ended up using VPN. Nalam ez megy 24/7. Tudom ez nem olyan biztos, mint a TOR de jobb mint a semmi. Amit meg hasznalok VPN az az egyik legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest