Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GreenIT

tag

válasz ubyegon2 #65657 üzenetére

Akkor meg egyszer osszefoglalom az elmult honapot, mert ugy latom, eleg szelektiven olvastok:

Nagy nehezen vegre kipofoztam par gepet es a rengeteg kis, regi hdd-bol egy elerheto kozponti tarolot sinaltam, nemelyik gepre linux kerult, mint vagy ubuntu, majd koszoneskeppen kozoltek, hogy januar vegevel legfeljebb beszelgetni mehetek be, ha lesz ram idejuk.

A felretett 320gb-os tartalek hdd-t (fele win, fele linux grubbal, hogy szukseg eseten barmelyik gep helyett legyen egy tartsalek rendszer - valamelyikuk kisgyereke linux alol megbuheralta, mert amikor elfogyott a hely, rajott, hogy a windowsos particiora is tud masolni, majd linux alol beletorolt a win-es rendszerreszre, - allitasa szerint csak a torolt fajlok tarolojat akarta uriteni, hogy tobb helye legyen, csak az ures volt, mert nem volt semmi rajta a rendszeren kivul - es ettol a hdd megkergult, nagy nehezen valamit vissza lehetett menteni, de fizikailag kockazatossa valt.

Egy hete kitalaltak, hogy a ket hete telepitett egyik gep rossz, ujratelepitettem, ket napig jo volt, most jottek ezzel az erdekes tortenettel, hogy "par napig volt valami fekete hibauzenet, egyre tobb lett, majd amikor eltunt, a gep rossz lett".

Amig nem tudom, mi a hibauzenet(sor), addig nem tudok vele mit kezdeni.
    Kibrusztoltam, hogy havaviszem tesztelni, offline-ban, ki-bekapcsolassal majd elleszek vele egy ideig, ennyit tudok tenni.

Piszokul erdekes erzes, amikor az ember megold valamit, akkor csak belerugnak, erdekes ez az ujev, ugyhogy egy ideje nem vagyok jokedvemben. :(((

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés